0

Ф утболната съпруга Ашли Херън си тръгна със счупен нос след един от последните мачове във Висшата лига.

Американката стана жертва на любовта си към вратаря на Нотингам Мат Търнър. Тя искала да бъде възможно най-близо до любимия и гордо заела място на първия ред вместо в ложите. Именно това обаче й изиграло лоша шега. „С разбит нос съм, бях на мач и топката ме удари“, заяви хубавицата пред talkSPORT.

26-годишната Ашли даде и малко повече подробности. „Случи се по време на загрявката. Не е като да си гланц и блясък“, пошегува се със себе си футболната съпруга. Тя посочи и кой е изритал топката, а именно световният шампион с Аржентина Гонсало Монтиел.

Хубавицата никак не е случайна, била е водеща мажоретка от НФЛ. Нейният звезден миг е появата на Супербоул 2017, когато Ню Инглънд Пейтриътс със суперзвездата Том Брейди отстъпи титлата на Филаделфия Ийгълс.

Ашли, която има магистърска степен по маркетинг от Харвард, среща вратаря, докато той играеше в МЛС. Двамата са семейство от февруари 2022-ра и вече се радват на две деца – син Ийстън, на 1,5 години, и дъщеря Ивърли, която се роди през септември 2023-а.

Сега тя е избрана да участва в поредицата от шест серии „Женени за играта“, в която футболни половинка разказват за живота си. „Изобщо не бях подготвена за натоварванията във Висшата лига. Ние идваме от САЩ и местното първенство, а то очевидно не е от такова високо ниво“, заяви Ашли, която пристигна в Европа с Мат Търнър, когато той подписа с Арсенал. Този сезон той играе като преотстъпен в Нотингам, за който има 17 мача в елита. „Опредено тук е много по-различно, отколкото у дома в Америка, но не бих заменила с нищо това приключение. То ни сближи още повече с Мат. Най-трудно е да приемем, че близките ни са далеч и не можем просто да им се обадим и видим“.