0

С нимка със събути шорти на Давиде Фратези не се понрави на шефовете му в Интер, въпреки че той вкара решителното попадение за 2:1 над Верона. Когато тръгна да празнува към трибуните, задникът на голмайстора лъсна пред камерите, но по-късно на кадрите и клипчетата в Инстаграм той бе прикрит с панталонки чрез фотошоп.

Благодарение на инфарктната си победа Интер се утвърди като лидер след първата половина на сезона в Серия А с 48 точки, а втори е Ювентус с 46 т. Колкото до резервата Фратези, той призна: „Всъщност щях да празнувам много по-бурно, отколкото само да се изкача по оградата, но исках да избегна втори жълт картон. Тази победа осмисли последните месеци. В Сасуоло бях свикнал да играя през цялото време (в предишните два сезона той вкара 11 попадения в 72 мача - б.р.), така че ми беше трудно да свикна тук в началото. Голът обаче ми дава увереност. Надявам се да мога да дам още повече на отбора”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)

Роден в Рим и израснал в школата на Лацио, Давиде разказва: „Майка ми Соня беше уморена от хиперактивното дете, което чупи всичко. По идея на личния лекар ме записа да играя футбол три пъти седмично и тенис два пъти. Не исках, изморявах се. Точно това беше целта! Имам брат и сестра близнаци, с тях имитирахме борба по телевизията и резултатът бе счупени пръсти, счупени лакти. Та затова ни пратиха всички да спортуваме“.

И сега Фратези е близък с брат си Лука и сестра си Киара, с които прекарва цялата си лятна ваканция, очаквайки трансфера в Милано. Ослепителната Киара е известен модел и инфлуенсър.

Другата важна жена в живота на Давиде е приятелката му Елеонора Пиреда. „Заедно сме от 5 години, живеем заедно, забавляваме се, но засега не мислим за брак. Постоянно играем на нещо: на карти, на плейстейшън, състезателен тип съм. Обичам да ходя на риболов с татко и преди гледах тенис, бях болен фен на Федерер. Сега следя само Синер, фен съм и на Фонини, харесвам нестандартни герои. Любимият ми футболист е Кристиано Роналдо, защото той е пример как се стига до върха чрез саможертва“, разказа 24-годишният Фратези.