0

В ъзстановяващата се след контузия Южени Бушар успя да разпали въображението на последователите си със снимки от ваканцията си на островите Търкс и Кайкос.

С бански в цвят бордо край палми и кристално чистите води на Атлантика канадската тенисистка изглежда напълно щастлива. Доволни са и почитателите й. Някои от тях дори предположиха, че е дошло време Бушар съвсем да захвърли дрехите. „Въпрос на време да започнете в OnlyFans”, написа един от тях. Във въпросната платформа за възрастни много спортисти отварят свой профил. Там срещу заплащане всеки желаещ може да гледа голи снимки и пикантни клипове на звездите.

Навремето слуховете свързваха Бушар с най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Подозренията за връзка между двамата тръгнаха през 2014 г. Тогава организаторите на турнира в Акапулко организираха полет с хеликоптер, отдъхване на яхта, тенис на платформа в океана, като на кадрите канадката гледаше с любовен плам нашата звезда.

„Това е преживяване, което никога няма да забравя. Двамата с Григор се забавлявахме много“, призна красавицата.

Информацията, че между нея и Димитров е имало нещо, си остана непотвърдена. Факт е обаче, че канадката е голяма почитателка на Гришо.

Самата канадка сподели, че не иска мъжът до нея да бъде тенисист.

„Определено не искам да се срещам с човек от света на тениса. Просто ще ми дойде в повече. Приятелите ми са предимно извън този спорт. Обичам да си говоря с тях за съвсем други неща, защото целият ми живот е тенис“, заяви Бушар.

Тя разкри и какви качества трябва да притежава евентуалното й гадже.

„Да бъде уважителен, но и уверен. Увереността е много привлекателна. Трябва и да е забавен. Личността има значение. След известно време външният вид избледнява. И ако това е човек, с който ще останете за в бъдеще, трябва да успявате да се разсмивате и да бъдете приятели“, обобщи философски Бушар.