0

С ексбомбата Ема Луис Джоунс да смени Гари Линекер като водещ, настояват феновете на Острова.

Положението в Би Би Си е напечено след скандала с легендарния нападател. Той беше свален от ефир заради пост в Туитър, в който осъжда миграционната политика на правителството и я сравнява с нацистка Германия. Солидарни с него, други големи бивши играчи, а сега коментатори – Алън Шиърър и Йън Райт, също отказаха да се появят на екран. Така вместо обичайните 80 минути предаването „Мач на деня“ продължи едва 20.

Феновете обаче искат да гледат и дори имат предложение кой да е водещ, докато ситуацията с Линекер се изясни. Те предлагат именно Ема, пише „Сън“. Русокосата красавица е на работа именно в Би Би Си и просто трябва да се преквалифицира. Тя е фенка на Лийдс и тръгна именно от клубната телевизия на „белите“, където направи първи стъпки през 2017-а.

На Острова красавицата е известна с голямата си обиколка. Гърдите й са толкова големи, че често се случа да натисне с тях клаксона на автомобила си, което на няколко пъти създаде суматоха на улицата. Тя вече е на 47, а още от 3-годишна танцува. Преди около два месеца стана жертва на хакери, които създадоха неин профил в сайт за срещи за секс.

Самият Линекер пък твърдо отказва да се извини и да промени позицията си. Предстои му среща с шефа на медията Том Дейви. „Връщането на Гари в ефир ще е успех. Имаме най-добрия телевизионен коментатор и искаме да знаем, че той може да се върне“, заяви Дейви.

За работата си в Би Би Си футболната легенда получава 1,3 милиона паунда годишно. Конкурентни телевизионни компании са нащрек и са готови да броят тройно повече, за да го привлекат.
Линекер получи и друго атрактивно предложение. То идва от брат му Уейн, който е собственик на плажен бар в Ибиса. „Знам, че един ден ще дойдеш тук“, пошегува се Уейн в Инстаграм и публикува колаж, на който Гари налива халби бира.

Линекер вчера бе забелязан из улиците на западен Лондон да разхожда кучето си. Естествено, той бе издебнат от медиите. „Без коментар“, беше единственото, което каза 62-годишният англичанин.