0

О ткакто се раздели със Сара Карбонеро през 2021 г., Икер Касияс редовно присъства в таблоидната преса.

Основно заради предполагаеми негови любовни афери. Последната замесена бе спортната журналистка Ана Куелес. За възможна нейна връзка със славния вратар се заговори още през февруари. Двамата обаче така и не официализираха отношенията си и всичко си остана на ниво клюка. Оказва се обаче, че г-ца Куелес отново е актуална.

За това, че Икер и Ана отново имат вземане-даване, съобщиха бдителни светски хроникьори. Те подкрепиха подозренията си с факта, че бившият футболист и журналистката публикуват снимки в профилите си по едно и също време и от едни и същи места. Например от почивка в Сардиния с разлика от един ден, а после и на остров Табарка, в Аликанте.


Самият Касияс се хвърли яростно да опровергава въпросните информации.

„Глупостите, които пишете за мен, нямат край! Оставете ме на мира, защото това е тормоз. Сам съм“, гневен в коментара си бе легендата на Реал (М) и  Испания.

Това не е първият път, когато Касияс атакува медиите във връзка със слухове за евентуални негови интимни отношения с различни жени. Този път обаче приел ситуацията твърде лично, което съвсем засилва подозренията към него, пишат в Испания. Иначе в миналото световният шампион бе замесван с Мариа Хосе Камачо, вдовица на вратаря Франсеск Арнау. Също така с дизайнерката Росио Оорно, както и с красивата актриса Алехандра Ониева.

Иначе Касияс и Ана Куилес се запознали покрай световното първенство в Катар миналата година, когато той дал интервю. През февруари те бяха засечени да хапват на терасата на ресторант до фонтана Ди Треви в Рим. Но тогава отрекоха да имат връзка.