0

Н ова любовна клюка плъзна из светските среди в Аржентина. Мълвата твърди за горещ флирт между бившия аржентински национал Езекиел Лавеци и моделката Заира Нара.

Двамата се засекли по време на почивката си в Ибиса, където открили, че имат много общо. Харесали се и страстите бързо пламнали. Дали става въпрос за нещо сериозно или просто временно забавление, питат се в Аржентина. Да намери отговор опита журналистът Хуан Етчегойен в предаването си Mitre Live. Темата вълнува местните, тъй като и двамата замесени са много известни.
Коментарът на 38-годишния Лавеци, който вече сложи край на футболната си кариера, обаче не разкри много. „Разбирам от теб какво се пише, нямах представа. Не обичам да говоря за личния си живот. С питане не става, благодаря за разбирането“, заяви загадъчно известният играч, който има 51 мача и 9 гола за националния отбор на Аржентина.

Той е свободен, или поне не се знае да има нова връзка след раздялата си с изкусителната бразилка Наталия Боргес. Двамата се събираха и разделяха неведнъж, но окончателно поеха пътищата си поотделно миналото лято. Решението беше на моделката, която за пореден път хвана любимия в изневяра. Преди нея той 8 години въртеше любов със своя сънародничка, има и вече пораснал син – на 17 години, от друга връзка.

В Аржентина много популярна е и Заира. Тя е на 34, модел и актриса, майка е на две деца и е по-малката сестра на футболната съпруга и мениджър Уанда Нара, заради която старите приятели от националния отбор Макси Лопес и Мауро Икарди влязоха в люта вражда. От първия тя има три момчета, а от втория, с когото е и в момента – две момичета.

Заира също не си поплюва, стане ли въпрос за връзка със спортисти. Изкусителката, за която в родината твърдят, че е по-хубава от кака си, беше голяма тръпка на футболиста Диего Форлан, а след това и на тенисиста Хуан Монако. Двете сестри винаги са били в отлични отношения, а напоследък са изправени пред голям проблем – заболяването на Уанда. Преди около месец в Аржентина гръмна новината, че тя се бори с левкемия.