0

А двокатите на звездата от НФЛ Травис Келси в последните дни са затрупани от работа. Те имат задачата да разнищят кой и как е пуснал в мрежата договор между клиента им и музикалната икона Тейлър Суифт.

Според документа, напечатан върху бланка с логото на неговата ПР агенция, любовта между двамата трябва да приключи на 28 септември тази година. Тогава те щели да обявят, че се разделят. Всичко това създава илюзията, че връзката не е истинска, а чист рекламен трик, замислен от агентите им.

„Клаузите във въпросния договор са абсолютно неверни и изфабрикувани. Нямат нищо общо с нашата агенция“, гласи съобщението на Full Score. Уточнява се още, че са впрегнати адвокати, макар „вероятността виновниците да бъдат разкрити да е нищожна“.

Според написаното във фалшивия договор шампионът с Канзас Сити и попиконата ще обявят официално, че се разделят три дни след като новината гръмне в медиите и се създаде достатъчно шум. В съобщението им щяло да пише, че „двамата искат да се посветят на кариерите си и личностното израстване“, а също така, че „остават приятели и си пожелават много успехи“.

Въпросният договор се появи първо в социалните мрежи, затова и много от феновете на футболиста и певицата не повярваха, че е истина. „Така написан, прилича на домашно задание в гимназията“, „Тук май е използван изкуствен интелект“, бяха част от коментарите.

След това обаче документите бяха разпространени и от някои медии, затова и се наложи намесата на адвокатите. Иначе любовната история на Суифт и Калси е достойна за романтичен филм, в който се разказва за известна певица, влюбила се в успял футболист. Техният романс започна миналото лято, а целувката им след спечеления от Канзаз финал за Супербоул обиколи целия свят и събра милиони харесвания.

Носителката на 14 награди „Грами“ изгледа няколко мача на любимия в компанията на неговата майка, а появата й в ложите вдигна акциите на отбора, в който Келси играе още от 2013 година.