0

С агата между Хоана Санс и лежащия в затвора й съпруг Дани Алвеш навлезе в нов етап.

Според последните слухове испанската красавица е заформила афера с друг скандален футболист Ашраф Хакими. Нещата тръгнаха от информация, че Хоана и защитникът на ПСЖ се срещнали в известен нощен клуб. Въпреки твърденията на източника, че двамата били в различни сепарета, колелото се завъртя и мълвата плъзна.

При така създалата се ситуация Хоана реши да даде своята версия.

„Не разбирам нездравия интерес към такива неща в тази страна. Каква липса на уважение. Постоянно прекрачвате границите на своята порочност. Не го познавам и не съм го виждала никога“, отрече Санс да има нещо общо с бранителя.

Хоана се намира в много деликатен период от живота си, но въпреки това често е забелязвана по курорти и нощни клубове. След като Дани Алвеш бе тикнат зад решетките с обвинения за изнасилване на жена в тоалетната на заведение в Барселона, половинката му се отдръпна рязко от него. Написа писмо на бившия ас на Бразилия, че ще се раздели с него. Разводът обаче все още не е факт, като Алвеш се надява на прошка. Може и да му се усмихне късметът, тъй като по случай рождения му ден, който бе наскоро, Санс публикува прочувствено излияние, в което обяснява, че той винаги ще бъде голямата й любов.

Хакими също е пред развод с актрисата Хиба Абук. При това ситуацията с мароканския национал е сходна с тази на Хоана и Алвеш. Хакими също бе обвинен в сексуално посегателство от 24-годишна жена. Тя отишла в дома на играча, но по нейни думи там нещата излезли извън контрол. Успяла да избяга, като ритнала играча. Засега развитие по случая няма и не е ясно дали нещата са се случили така. В крайна сметка Хакими си играе за ПСЖ, но Хиба със сигурност го напуска. Тя обаче няма да получи много от съпруга си, тъй като всичките му имоти са на името на майка му.