0

Х отел "Гран Плаза" в Любляна пусна на търг леглото, в което е спал 5-кратния носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо при престой в словенската столица, съобщи „Ас“.

Суперзвездата и съотборниците му от националния на Португалия предизвикаха малка лудница в Любляна по време на последната пауза за националните отбори-

Селекцията, тренирана от Роберто Мартинес, прекара няколко дни в словенската столица за приятелски мач срещу националния отбор на Словения, завършил 2:0 за домакините.

Въпреки резултата, присъствието на Кристиано в словенските земи предизвика "истинска Роналдо-мания".

Футболистите на гостите отседнаха в хотел „Гран Плаза“ в Любляна, един от най-търсените в града. Стотици фенове се събраха там с надежда да се доберат до португалската звезда за автограф или снимка, но много от тях се почувстваха „разочаровани“, след като останаха без сувенир от своя идол, съобщава местната медия 24ur.

„Звездата остави много от своите фенове разочаровани, като ги пренебрегна и напусна Словения малко след мача, изигран на 26-и и който словенците спечелиха с 2:0“, отбелязва изданието.

Самият Роналдо изобщо не беше в благо настроение след загубата, той още на стадиона изрева срещу реферите преди да влезе бесен в тунела.

Хотелът в Любляна искаше да задоволи тези недоволни фенове с инициатива, която предизвика голяма сензация в социалните мрежи. 

Леглото, в което Кристиано Роналдо е преспал по време на престоя си в словенската столица, ще бъде продадено на търг в края на април на начална цена от 5000 евро. 

Събраните средства ще бъдат използвани за солидарност и благотворителност, съобщават от хотела на сайта си.