0

З вездата на UFC Конър Макгрегър беше изгонен от терена в петък вечер в зала „Kaseya Center“, след като нокаутира талисмана на Маями Хийт – голямото пиле Бърни, по време на таймаут, в който той обяви спонсорска сделка с „горещите“.

34-годишният Макгрегър обяви, че това е първата му изява на терена в мач от НБА, като същевременно разкри, че TIDL Sport - компанията му за криотерапевтични спрейове, които отпускат болката при травмирани места, вече е официален спонсор на Маями.

На почивката той се впусна в нещо като предварително подготвен скеч, в който да рекламира спрея, но след като продължи да налага падналия на терена талисман Бърни, получи освиркванията на публиката.

Именно бурната неодобрителна реакция на феновете принудиха Макгрегър бързо да напусне терена.

Интересното е, че официалният акаунт на Маями Хийт в Twitter първо сподели видеото с облечения в комичен червен гащеризон ирландски боец, в което се казва, че публиката аплодира Хийт преди освиркванията.

След фиаското на Макгрегър обаче екипът на социалните медии на франчайза тихомълком изтри всички следи от видеото.

Не е ясно дали този акт е свързан само с неодобрението на феновете или по някакъв начин е засегнал и договора за спонсорство на Макгрегър.

Маями загуби мач 4 от Денвър Нъгетс и сега изостава с 1-3 във финалите на НБА.