0

К анадската звезда в кеча Челси Грийн се оплака от тенденциозно отношение на персонала на голям хотел в Бруклин, Ню Йорк.

33-годишната фурия решила да се почерпи покрай участието си в голямо събитие от веригата WWE, но била помолена да напусне. „Една вечер се бориш и си на върха на емоциите си, а на следващата те изритват, защото не харесват облеклото ти. Виждат в теб проститутка. Животът е забавен“, оплака се Челси в социалните медии и обяви, че кракът й повече няма да стъпи във въпросния хотел.

Нейният пост в Туитър набързо събра 369 000 последователи и стотици коментари. Още повече, че тя публикува и тоалета си – къса дънкова пола, бяло бюстие, високи ботуши и палто. „И какво провокативно има в това“, пита потребител на социалната мрежа. Друг път отбелязва: „Май става въпрос за завист“.

Познати и непознати съветват канадката да подаде официално оплакване до управата на хотела. Тя пък продължава разговора с въпроса: „Не може ли просто едно момиче да си поръча коктейл?“.

Канадката, чието истинско има е Челси Ан Кардона, е бивш отборен шампион в кеча при жените. Тя е професионален боец, а договорът й с WWE e от 2018-а. Именно в света на кеча тя среща голямата си любов - колегата Мат Кардона, с когото вдига сватба за чудо и приказ навръх новата 2022-ра в Лас Вегас.

Двамата заедно отпразнуваха рождения ден на канадката, която вчера навърши 33. В навечерието на празника Мат заведе любимата си на вечеря. Явно за да не ядоса персонала, тя бе облечена с ретро фланелка на футболния Манчестър Юнайтед.