0

Н ападателката на националния отбор на България по футбол Полина Ръсина вероятно никога няма да забрави тренировката на националния стадион “Васил Левски“ преди мача с Република Северна Македония от турнира Лига на нациите. Преди заниманието днес тя получи предложение за брак от приятеля си – бившият защитник на Миньор (Перник) Виктор Райчев.

Предложението, на което Полина Ръсина каза “Да”, предизвика бурните овации на другите момичета от националния тим. Веднага след като Виктор й сложи елегантния пръстен, футболистките и хората от щаба се събраха около нападателката и започнаха да я поздравяват и да валят пожелания и честитки.

Малко след това женският национален отбор на България проведе своята официална тренировка преди утрешния сблъсък със Северна Македония в отлично настроение.

България посреща Република Северна Македония в решителна среща от група С5 на турнира Лига на нациите. При успех българките ще увеличат шансовете си да участват в плейофите за изкачване в по-горна група. Косово е на върха в потока и вече си гарантира директна промоция.