0

К ралицата на пластичните операции Виктория Боня обяви, че се е раздели с годеника си Руслан Гасанов навръх Свети Валентин. 44-годишната рускиня намери щастието с 14 г. по-младия от нея бизнесмен, след като Григор Димитров я заряза заради Лолита Османова.

През ноември моделката се изфука, че ще вдига пищна сватба с Гасанов, който обаче тогава все още бе женен и влюбените дълго пазеха романса си в тайна. „Вече не сме заедно – написа вчера Боня, която все пак се снима с огромен букет рози на 14 февруари.

"С Руслан се отнасяме един към друг с голямо уважение и нашата раздяла не е свързано с караници или предателство. Прекарахме последните няколко години заедно, като си бяхме предани. Убедена съм, че в този дълъг и красив живот винаги ще бъдем радостни, че съдбата ни събра и научихме много един от друг. Но в този конкретен момент виждам, ме трябва да продължим пътя си поотделно. Толкова е красиво, когато хората се срещат и се пускат с любов! Изкуство е, когато те успяват да се запазят отношенията си, дори и вече да не са заедно!“, обясни Виктория, която има дъщеря от богатия британски наследник Алекзандър Смърфит.