0

А нглийският национал Джак Грийлиш прави неистови усилия да задържи гаджето си Саша Атууд, но в същото време новините за забежките му не спират да излизат наяве.

Поредната му издънка беше разкрита от актрисата Клои Брокет в интервю за „Сън“. „Прекарахме си страхотно заедно“, разказа 21-годишната англичанка за авантюрата, която се разиграла малко след края на европейското първенство изминалото лято на гръцкия остров Миконос. Там халфът на Манчестър Сити отмарял с приятели, сред които и съотборниците му в националния тим Кайл Уокър, Мейсън Маунт, Бен Чилуел, Дъклан Райс и Люк Шоу, но обяснил на Клои, че е на спортен лагер.
Футболистът и актрисата се запознали в бар на плажа. „Просто попаднахме на едно и също място по едно и също време. Не знам дали позна коя съм, но аз знаех кой е. Преди това никога не сме се срещали, нито пък говорили. Дори не знаех кой е, преди да го видя да играе за Англия. Първото ми впечатление беше, че е чаровен, общителен и приятелски настроен. И наистина изглежда много добре. Забавлявахме си много“, разказа едрогърдата блондинка.

След забивката на плажа Грийлиш я поканил във вилата, която наел за престоя си на Миконос. Какво се случило там, не е ясно. В следващите дни футболистът опитал пак да повика Клои, но тя отказала. Първият път, защото била в болницата със своя приятелка, която наранила китката си. А вторият, защото вече била напуснала Гърция.

Седмица след задявката с госпожица Брокет халфът завел гаджето си Саша Атууд на романтична почивка в Дубровник (Хърватия). Дългогодишната му изгора все още е до него, макар през есента на 2020-а да излязоха наяве две негови изневери. Оказа се, че той се срещал зад гърба на Саша с друга актриса и телевизионна звезда Емили Атак, а също и с победителката от „Островът на любовта“ Амбър Джил. 

За да омилостиви любимата си, 26-годишният Грийлиш нае вила за 5000 паунда на ден в английската провинция. Там те отпразнуваха рождения ден на бащата на Саша.