0

С ветовният шампион с Аржентина и халф на Атлетико Мадрид Родриго де Пол направи на пух и прах слуховете, че е скъсал с любимата си Тини Стоесел. Доказа го не с думи, а с татуировка и то точно над деликатно място като пъпа. Феновете му веднага зърнаха татуса с името „Тини“ с подписа на популярната певица на снимка, публикувана от Родриго в социалните мрежи.

Играчът на Атлетико де Мадрид и настоящ световен шампион с Аржентина избра корема за този нов дизайн, зареден с голяма сантиментална стойност за него.

„Благодаря ти за любовта! Продължаваме да се подготвяме за страхотен сезон ”, пише де Пол в акаунта си пред своите повече от дванадесет милиона последователи. Заедно с тези думи, много моментни снимки, вариращи от изображение на играча, даващ автографи на летището, до как той си тръгва разголен  след мач с фланелката си в ръка.

Именно на тази снимка се забелязва новия много фин татус на корема на аржентинеца в чест на 26-годишната певица, актриса и модел Мартина „Тини“ Стоесел. Подбраната калиграфия за татуировката е тази от подписа на певицата.

Ето къде Родриго е сложил подписа на Тини

 Ето къде Родриго е сложил подписа на Тини
Инстаграм

Жестът на Родриго де Пол идва в един от най-деликатните моменти за Тини,припомня „Ас“. Самата певица го потвърди преди няколко седмици в интервю за „El País“, броени дни след началото на турнето й в Испания: „Преди три седмици бях на дъното, не можех да стана от леглото, имах панически атаки, по различни мои причини, лични”.

Родриго де Пол веднага изказа публично подкрепата за своята любима: „Животът отново те подложи на изпитание. Знам, че не беше лесно. Знам как се бориш и се уча от вътрешната ти сила. Гледам те с огромно възхищение и гордост, че имаш смелостта и воля да преодолееш всяка бариера. Продължавай да блестиш!  Винаги с теб. Обичам те".