0

П реди големия финал на Шампионската лига между Манчестър Сити и Интер британският таблоид „Сън“ запозна своите читатели с... половинките на „нерадзурите“. Като ще е битка, нека се знае всичко за съперника!
А нежните създания до футболистите на Интер наистина си заслужават вниманието. Те неизменно ще съберат погледите и тази вечер на трибуните на стадион „Ататюрк“ в Истанбул.

Агустина Гандолфо

Instagram сензацията Агустина се омъжи за нападателя на Лаутаро Мартинес миналия месец. 26-годишният футболист беше запознат с ослепителната красавица от съпругата на Мауро Икарди - Уанда Нара.

Оттогава Гандолфо разви своя собствена марка като експерт по фитнес и здравословен начин на живот и се похвали с почти един милион последователи в Instagram. Агустина също управлява собствен ресторант в Милано, наречен Coraje.

Киара Казираги

Пищната Киара беше орисана да се закачи за футболист, тъй като баща й е италианският национал Пиерлуиджи Казираги, който игра за Ювентус, Лацио и Челси.
21-годишната красавица е жената на звездата на Интер Хоакин Кореа. Тя е студентка в Università Cattolica.

Амра Джеко

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Бившият ас на Ман Сити Един Джеко се ожени за босненския супермодел Амра, сега на 38 г., през 2016 г. на бляскава церемония в Рим.
Тя беше само на 16, когато бе привлечена от Elite Models в Париж.
Оттогава тя се появява в музикални клипове на Енрике Иглесиас, Блейк Шелтън и Тайо Круз, както и на модния подиум за различни ревюта.
Те имат четири деца заедно, като Амра е щастлива да сподели семейството си в Instagram с над 260 000 последователи.

Камила Брешиани

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camilla (@camilla_bresciani)

Камила е съпруга на защитника на Интер Алесандро Бастони. Двамата казаха своето „Да“ в Cascina dei Filagni, мечтано място в Бергамо.
Тогава тя написа емоционално съобщение до него в Instagram, придружено със снимки от големия им ден: „Гледах как ставаш това, което никога не съм смятала за възможно. Гледах те как съзряваш и се трансформираш в нещо различно и по-добро. Виждала съм те да ставаш мъж. И когато погледна назад, единственото нещо, което виждам, е моята победа в избора ти. Ти си най-истинската и искрена любов, която някога съм изпитвал".

Федерика Шивенин

Целта на Челси и Ливърпул Никола Барела изигра важна роля за успеха на Интер до финала на Шампионската лига.
Извън терена 26-годишният футболист е подкрепян от съпругата си - спортен учен Федерика Шивенин, на 33 години.
Двойката има три дъщери - Ребека на четири години, Лавиния на две и петмесечната Матилде.
Сплотената двойка бяха гаджета от детството си и сключиха брак през 2017 г. в живописната кралска вила Д’Ори в Сардиния.

Джулия Мацокато

Крилото на Интер Федерико Димарко е женен за възхитителната Джулия. Нейният акаунт в Instagram, който е следван от 14 000 фенове, е ода за семейния й живот и действа като личен блог.
Още през ноември семейство Димарко посетиха парка на славата в Дубай, където се запознаха с цяла плеяда екзотични животни.
Те имат две деца - Клои и Никълъс.

Джейми Кенсвиел

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

26-годишната Джейми е дългогодишен партньор на Дензъл Дъмфрис. Те са заедно от 2014 г., когато са тийнейджъри, израстващи в Ротердам, Холандия.
Тя е майка на две деца, както и писател. Джайми също силно вярва в Рейки - японска форма на енергийно лечение и вид алтернативна медицина.