0

К акво се случва с Кристиано Роналдо се питат всички, които го познават и следят изявите му от доста време, след като звездата направи нещо необичайно. Винаги верен на рекламните си договори, които му носят доста по-солидни приходи от тези, които заработва на терена, португалската звезда бе хванат в крачка.

По време на контролата на неговия Ал Насър със Селта Роналдо рискува да наруши договора си с Nike, с който е обвързан от 2003 г. и в момента има 10-годишен контракт за 147 милиона паунда. 

Бдителни наблюдатели забелязаха, че под чорапите на екипировката му прозират предпазни кори с емблематичните 3 черти на големия конкурент Adidas.

CR7 взе участие през първите 45 минути от срещата, а после бе заменен преди испанският тим, който завърши в средата на таблицата на последния сезон в Ла Лига да разбие опонента си, вкарвайки 5 безответни гола. 

Клубът от Рияд ще играе проверки и с Бенфика, ПСЖ и Интер Милано, като се очаква в някои от мачовете Роналдо и съотборниците му да облекат новата спонсорска екипировка на Nike, след като обявиха партньорство с американската марка от края на юли.