0

Б ългарска федерация по художествена гимнастика организира шампионско коледно тържество, с което отбеляза края на тази успешна година, похвалиха се от организацията. 

Всеки гост бе усмихнат, положително зареден и с отлично настроение, а последвалите шеги, закачки, песни и танци, не спираха през цялото време.
Президентът на БФХГ Илиана Раева поздрави всички за отличните резултати, постигнати през последните 12 месеца и им пожела още по-големи успехи догодина. Тя благодари за всеотдайната работа на всеки един от гостите, който е неизменна част от постиженията на българската художествена гимнастика и превръщането ѝ в най-успешния спорт в страната в последните години. 

Всички получиха подаръци от Дядо Коледа и си обещаха да работят още по-здраво през новата година. Сред много песни, танци и хора, бе върчен и златен медал в дисциплината "купонджии". С доста голяма разлика шампион стана Мариета Дукова - член на УС/БФХГ и председател на Комисията по масов спорт.

Шампанско със златни частици, комплимент от нашите партньори от Zlatarna Celje Bulgaria, бе връчено лично от президента Илиана Раева.