0

Е два на 26 години капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини ще става татко за трети път. Щастливото събитие халфът и съпругата му Вероника Мартинели обявиха със снимка в Инстаграм.

„Няма две без три“, написаха двамата, които са заедно от съвсем млади, а на 22 май ще празнуват петата годишнина от голямата им сватба. За това време Лоренцо и връстничката му се сдобиха с дъщеря Камила (3) и син Томас, който ще навърши годинка на 3 май.

По-рано тази седмица семейството имаше нов повод за празник, тъй като отборът на Пелегрини проби до полуфинал в Лига Европа, след като отстрани Фейенорд.

Вероника беше до Лоренцо и в най-трудния му период, когато той страдаше от аритмия, докато риташе за младежката формация на вълците. За да изрази привързаността си към своята любима, италианският национал си направи огромна татуировка на нейното лице върху ръката си.

Междувременно стана ясно, че легендата на Рома Франческо Тоти има благословията на майка си Фиорела за връзката си с Ноеми Боки. Световният шампион отиде с мама и Ноеми на празника на свой приятел, а на кадри, разпространени от списание „Ки“, се вижда как възрастната госпожа прегръща новата си снаха. От досегашната Илари Блази, с която Тоти беше заедно 20 г., тя има трима внуци.