0

Н ай-добрият играч във Висшата лига за изминалия сезон Фил Фодън е посетил врачка броени дни преди европейското първенство.

Футболистът на Манчестър Сити поискал да узнае какво вещае съдбата на националния отбор на Англия, който е големият фаворит на започващото днес първенство. Той и любимата му Ребека Кук, която е бременна с третото им дете, се допитали до популярната на Острова Клои Смит, която гадае на карти Таро. Според източник на „Сън“ си тръгнали обнадеждени, но какво точно е видяла 25-годишната жена си остава тайна.

„Обичам да чета новини за Фил и Ребека. Двамата са много духовни и добросърдечни“, заяви майката на три деца Клои. Тя разкри още, че се захванала да предсказва, след като преди четири години видяла духа на баба си по време на погребението й. „Често ми си явяват мъртъвци, но това не е страшно. Усещам положителна енергия. Казвам хубавите неща на хората, но никога кога ще умрат“.

Тя е много известна в родината си и през приемната й минават много известни личности. Самият Фодън пък останал толкова доволен от срещата си с Клои, че предложи талони с намаление за нейните сеанси не феновете си.