0

З латните момичета на България се наслаждават на времето след активната спортна кариера.

Три грации от ансамбъла, спечелил златните медали в Токио 2022, от няколко дни са в Дубай. Там капитанката Симона Дянкова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс си организираха сафари в пустинята. Компания на момичетата правят любимите им момчета - бившият футболист Никола Яначков, джудистът Божидар Темелков и Мартин Христов.

Симона се похвали с приказна сесия сред пясъците. „Загубени в пустинята“, написа гимнастичката. „Прекрасна си“, „Красота“, „Стихия“, са само част от коментарите под поста.


След като станаха олимпийски шампионки, златните сложиха край на кариерата си и започнаха да водят майсторски класове по художествена гимнастика. За последно те бяха в Сингапур, където гостуваха по покана на друго златно момиче - Бианка Панова. Абсолютната световна шампионка от Варна'87 от години ръководи собствена академия на островната град държава.
Със снимки от пустинята се похвали и Божидар Темелков, който преди това беше гадже с помощник-треньора на ансамбъла Михаела Маевска. Преди джудиста пък щерката на бившия играч и треньор на ЦСКА Милен Радуканов имаше връзка със състезателя по таекуондо Калоян Бинев.

Капитанката Дянкова пък вече дълги години ходи с бившия футболист Никола Янакчов, който през лятото на 2021-ва й предложи брак по време на почивка в Италия. Най-вълнуваща обаче е историята на Лаура Траатс. Нейният Мартин е до нея още от детската градина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona (@simonadyankova)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🅱️TEMELKOV (@btemelkov)