0

К упонът на Манчестър Юнайтед след незабравимия край на сезона разтресе града – започна на стадиона, продължи в автобуса и завърши в малките часове на деня в хотела.

Един от играчите обаче липсваше по време на веселбата след победата с 2:1 над градския съперник Манчестър Сити във финала за Купата на Англия. Бразилецът Каземиро отлетя със съпругата си Ана Мариана и двете деца в неизвестна посока малко след мача на „Уембли“. „Ваканция“, похвали се с кадър от самолета половинката на бразилеца, която не пропусна да покаже медала му.

Каземиро не беше в групата за последния мач от сезона, което предизвика много спекулации относно бъдещето му. Мениджърът Тен Хаг обясни, че не го поставил халфа сред титулярите, тъй като не бил готов 100%. В Бразилия обаче твърдят, че той е напълно здрав, но хич не му харесало да е резерва, затова и заявил, че е получил травма по време на загрявката. Бившият играч на Реал почти сигурно ще напусне, след като изпраща труден сезон и напоследък все по-често търпи критики.

Друг футболист, който напуска „Олд Трафорд“ - Рафаел Варан, беше титуляр и празнува с останалите „червени дяволи“. В тържествата се включи и Тен Хаг, въпреки че неговото бъдеще почти сигурно не е свързано с Юнайтед. „Не знам дали оставам“, заяви нидерландецът след слабия сезон, в чийто край отборът все пак вдигна 13-ата си Купа на Англия.

Специално за мача пък от Америка долетя ютюбърът IspeedShow. Той се вля в купона, облечен в екип на победителите. Опита се да имитира и изпълнението на Гарначо срещу Евертън, но се приземи по гръб и едва не се преби. „Никак не е лошо“, окуражи го аржентинският национал. 19-годишният футболист отбеляза на „карамелите“ със задна ножица – гол, който бе избран за №1 на сезона във Висшата лига. IspeedShow, също на 19, е много популярен сред тийнейджърите. Най-популярното ми видео в Yоu Tube се радва на 206 милиона гледания, а в Инстаграм последователите му са 16,5 млн.

В хотела към играчите се присъединиха и половинките им, а най-деен в песните и танците беше Расмус Хойлунд, който шашна с чупки в кръста.