0

И грал ли е ножът по лицето на Федерико Бернадески, спорят феновете в социалните мрежи.

Европейският шампион с Италия се появи на филмовия фестивал в Торонто, облечен в костюм на „Армани“. „Една красива вечер“, написа офанзивният футболист в социалните мрежи. Феновете пък не пропуснаха да отбележат, че в него има промяна. Какво си направил с брадичката си, е най-често задаваният въпрос.

Повечето предполагат, че 29-годишният офанзивен играч се е подложил на пластична операция. Други твърдят, че снимката е обработена, а трети, че става въпрос за оптична илюзия.

Не закъсняха и сравненията. „Превръщаш се в Даниел Крейг и агент 007“, написа негов последовател в Инстаграм. Друг пък установи, че играчът много прилича на Кен от новия филм „Барби“. „Ако играеше, както се и обличаш, щеше да бъдеш истинска легенда“, отбеляза тънък познавач на модните тенденции.

От миналото лято Бернадески играе в МЛС за канадския Торонто, след като пет години преди това беше в Ювентус. През лятото на 2021-ва футболистът беше част от националния отбор, който триумфира на европейското първенство. Два дни след триумфа той взе за жена любимата си Вероника Чарди, която пожъна голям успех с участието си в „Биг брадър“. Венчавката беше в катедралата на Карара, Тоскана, родния град на Федерико. По това време семейството вече се радваше на двете си дъщери – родената през май 2019-а Дева, и Лена, която през пролетта навърши две.

„Плени ме със своята нежност, чистота и честност. В него живее древен мъдрец“, описа брюнетката любимия си в телевизионно шоу.