0

Н ай-хубавата новина в живота си обяви вратарят Кепа Арисабалага. Испанецът ще става татко. При това не на едно, а на две бебета.

„Любовта ни расте и расте. 1+1=4”, похвалиха се в социалните мрежи футболистът и съпругата му Андреа Мартинес. Двамата не казват кога точно семейството им ще се увеличи, но най-вероятно близнаците ще се озоват в ръцете на мама и татко в началото на следващата година.

Вратарят, който този сезон ще играе като преотстъпен от Челси в Борнемут, и Мис Вселена Испания 2020 съобщиха, че са заедно през януари 2022-ра, а през лятото на 2023-та вдигнаха сватба като от приказките в Марбея.

Макар да има над 10 години опит на модната сцена, 31-годишната хубавица може да се похвали и с диплома по специалността „Бизнес администрация и мениджмънт“. Спортът не й е чужд, тъй като дете и тийнейджър тренира баскетбол, но сега вече не може и да си помисли да мята към коша заради травма в глезена. „Продължавам да тренирам други неща – гимнастика, фитнес. Нямам треньор, просто слушам какво ми говори тялото“, разказа в интервю за Diez Minutos бъдещата мама.

Тя споделя също така, че по няколко пъти на ден мие лицето си, „защото кожата се нуждае от хидратация, за да изглежда здрава и млада“. Преди години пък отрязала косата си и я дарила за направата на перука за жени, болни от рак.

„Много съм упорита и това е положителната ми черта. Помогна ми да се справя с тормоза в училище – и от страна на децата, и от страна на учителите. И до днес ми е много мъчно, когато възрастните изливат личното си огорчение върху децата. Всички ние трябва много да внимаваме и да алармираме, разберем ли за нещо подобно в училище“.

Мечтаем за теб, така завърналият се в Манчестър Сити Илкай Гюндоган обяви, че очаква второто си дете. Халфът и съпругата му Сара публикуваха мила черно-бяла снимка със сина си Каис, на която ясно личи бременното коремче на красавицата. На друг кадър пък първородният син, който през март навърши една годинка, нежно гали корема на мама.

Французойката от тунизийски произход роди Каис в Милано, където живееше и работеше като телевизионен водещ, преди да срещне футболиста.