0

Л ошото момче на австралийския тенис Ник Кириос отново разбуни духовете, въпреки че този сезон изигра един-единствен мач.

Бившият №13 в света, който наскоро дори отпадна от ранглистата след контузии на коляното и китката, публикува скандална снимка в Инстаграм.

Пред своите 4,2 млн. последователи Ник се изтипоса как ближе врата на гаджето си Костийн Хатци в нощен клуб в Лос Анджелис. “И какво? Любовта била лудост? Ние всички се опитваме да се убедим, че това не е лъжа“, коментира поведението си, а мацката му отвърна: „Умирам от кеф. Обичам те“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Кадърът обаче се стори прекален дори на близкия приятел и колега на Кириос – Танаси Кокинакис. „Дръжте се прилично, моля“. Любопитното е, че същите тези двама играчи спечелиха титлата при каретата от Australian Open 2022, като тогава след победната точка Ник награби Костийн и я разцелува на корта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)

По този повод тенис сайт препечата снимката на Кириос в Лос Анджелис и коментира, че той е най-великият целувач в тениса. Ник, чийто най-голям успех е финалът на „Уимбълдън 2022“, е с настоящата си приятелка от точно 2 г. Преди това той ходеше с едрогърдата моделка Киара Пасари, която дълго го обвини във физическо насилие през януари 2021 г. В крайна сметка Ник се призна, че е посегнал на Киара, но избегна присъда. Съдията постанови, че звездата не е изложена на риск от повторно престъпление и сериозността на инцидента е "малка".

Междувременно в Австралия чакат Кириос най-накрая да се върне в игра, а турнирните директори на Australian Open и Бризбън увериха, че веднага ще го допуснат до участие, стига да е здрав. По нищо не личи обаче Ник да се готви активно за догодина, а вместо това активно се е отдал на забавления с Костийн, за които обобщи: „Животът е прекрасен“.