0

С кандалният финалист от „Уимбълдън“ Ник Кириос се отдаде на релакс в луксозен комплекс на Бахамските острови, въпреки че тенис сезонът е в разгара си.
27-годишният австралиец се похвали с приказни гледки от плажа и Атлантическия бряг, където се излежава по пясъка.

Ник е в компанията на новото си маце Костийн Хаци, което си хвана през декември и оттогава тя го следва навсякъде по турнирите. „Заслужена ваканция“, написа инфлуенсърката от Сидни в Инстаграм, където по време на „Уимбълдън“ последователите й скочиха от 70 000 на 125 000.

По пътя си към мача за титлата, който загуби от Новак Джокович, Кириос натрупа 15 000 паунда глоби за агресивно поведение. За него обаче това не е никакъв проблем на фона на факта, че си тръгна с 1 050 000 паунда от наградния фонд. В Лондон Ник беше с брат си Кристос и сестра си Халима, на които в течение на надпреварата крещеше от корта, но после празнуваха заедно в местен пъб. Там Халима (32) подпали социалните мрежи с кадър, на който държи бутилки с текила и водка във всяка ръка. „Лошо влияние“, коментира Костийн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 

Сега тя най-накрая остана сама с любимото си момче. Хаци се оплака, че двамата не са стигнали лесно до Бахамите, като заради самолетни проблеми с Кириос са спали на пода на летището в Торонто. В Насау обаче всички техни тревоги останали зад гърба й и разнеженият Ник коментира така постовете на приятелката си, с която вече обяви, че иска да остане до края на живота си: „Моя прекрасна, обичам те толкова много“.

При завръщането в родната Канбера обаче 45-ият в света играч го очаква изслушване в съда заради обвинения за тормоз от бившето му гадже Киара Пасари. С нея той беше цели 18 бурни месеца, през които ту се събираха, ту се разделяха, а върхът на всичко бе как тя го спипа с любовница в леглото след запой с приятели и дори го снима.