0

Л юбовта на Скот Мактоминeй към Камерън Рединг е на път да му излезе скъпо.

По информация на „Сън“ халфът на Манчестър Юн е пред загуба на около 1 млн. паунда. Сума, инвестирана във фирма, управлявана от годеницата му и баща й Ашли, която фалирала.

Фамилия Рединг пръсна милиони за луксозни инвестиционни имоти в Обединеното кралство, Дубай и Испания. Самият Мактоминей дал огромна сума за такъв в Португалия. Последвал обаче фалит на фирмата, който оставя 230 души без работа, а също така и дългове от 18 млн. паунда. Това бе сериозен удар за далите заеми за различните финансови операции инвеститори. Дълговете обаче не пречат на 23-годишната Камерън да споделя в социалните мрежи луксозния начин на живот, който води. Това, разбира се, разгневи някои от инвеститорите. Един от тях споделя пред „Сън“, че се вбесил много, като видял снимка на Скот и половинката му, която изпраща целувка с чаша шампанско в ръка в един от най-скъпите хотели в Лондон.

„Това наистина сипва сол в раната на онези от нас, които са загубили спестяванията си или са изправени пред загуба на домовете си. Има и още една снимка на Ашли, съпругата му Кам и сестра й. Те винаги отиват на почивка. Бяха с месеци в Дубай“, споделя мъката си източникът на „Сън“.

За да помогне за уреждането на дълговете, Камерън била принудена да продаде имоти в Испания.

Дубай наистина е сред любимите дестинации за отдих на Кам Рединг и Мактоминей. Преди две години те отнесоха много критики от природозащитници, след като посетиха местен зоопарк и дърпаха с въже тигър. Миналия януари, отново в Дубай, пък годеницата на играча претърпя лек инцидент, след като бе уцелена с топка за голф по време на местен турнир.