0

Новата любов ще е най-големият подарък на Григор Димитров за започващия в неделя втори турнир от Големия шлем.

Преди да отпътува за Париж и „Ролан Гарос, той ще играе в Женева. Първият му мач е днес, а всички се питат дали покрай многото си ангажименти любимата му Мадалина Геня ще намери време на отскочи и до Швейцария.

Още преди Гришо тя пътува за Франция, където през уикенда посети Кан. Там се провежда филмовият фестивал, на който тя не пропуска да присъства в последните няколко сезона. 76-ото издание бе открито от обичаната Катрин Деньов, вече на 79, в присъствието на звезден състав от Холивуд. Сред Натали Портман, Салма Хайек, Джони Деп, Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Мартин Скорсезе грейна и Мадалина. Тя мина по червения килим за премиерата на филма „Убийците на цветната луна“, в който играе бившият й Леонардо ди Каприо. Новата изгора на Григор се появи в изящна кафява рокля с шлейф и огромна цепка на лявото бедро, която разкри изваяното й тяло.

Родената в румънския град Слатина хубавица спокойно може да бъде коронясана за кралица сред всички останали дами, които ще вдъхновяват любимите си мъже. Към нейната корона посяга София Томала, жената до Александър Зверев. Новината за аферата на една от най-известните актриси, телевизионни водещи и модели в Германия и тенисиста лъсна в края на 2021 година, навръх 32-рия й рожден ден. Оттогава двамата използват всеки случай, за да покажат чувствата си. Татуираната дама е с 8 години по-голяма от тенисиста и хич не се притеснява, че той беше обвинен и разследван за домашно насилие от бившата си. Напротив – тя дава да се разбере, че не й пука от мнението на хората. София дори носи снимка на Саша на медальон, който се спуска точно между гърдите й. Преди да залюби тенисиста, София беше с вратаря Луис Кариус, който сега чака бебе от италианската спортна журналистка Дилета Леота.

Кои са другите красавици, които влизат в нежния отбор на „Ролан Гарос“ четете в днешния брой на в. „Телеграф“.