0

К олийн Руни била на косъм да натири съпруга си Уейн през 2017-а заради пиянските му забежки с чужди жени. Това 37-годишната англичанка призна в документален филм по „Дисни +“, в който акцентът е враждата й с Ребека Варди, половинката на друг английски национал - Джейми Варди.

Чашата на търпението за Колийн преляла, когато футболната звезда бе хваната от полицията да се прибира с колата на Лаура Симпсън. По-рано Руни забърсал парти красавицата в бар в Ливърпул, като веселбата продължила и в други заведения. Бившият национал се оправда, че се оказал в автомобила й, защото самата тя била зверски пияна, за да шофира. По същото време законната му съпруга - бременна с четвъртия им син – била на почивка с децата в Майорка, но се прибрала по спешност с частен самолет и се настанила при родителите си.

„Сърцето ми беше разбито. Казах му: „Просто не мога да продължавам така“. Уейн искаше всичко да се върне по старому, но не беше толкова лесно. Все още бях бясна и просто не знаех какво е бъдещето за нас като двойка“, сподели Колийн, а Уейн Руни коментира така съдбоносната нощ: „Знам как изглеждаше отстрани, че карам колата на друго момиче. Да, Колийн не беше щастлива, но, честно казано, дори не мога да си спомня да съм говорил с момичето в бара, никога не я бях срещал преди. Така че изобщо не е ставало дума нещо да се случи между нас“.

„Знаех, че Колийн е момичето, за което искам да се оженя, от което да имам деца и с което да прекарам остатъка от живота си. Да се поставя в положение, в което почти мога да захвърля всичко това, е толкова глупаво и въобще не съм го искал“, увери новият треньор на Бирмингам.

Колийн обясни и защо е обвинила Ребека Варди, че снася новини за семейството й на медиите. Сагата завърши във Върховния съд миналата година, след като Ребека - жената на нападателя на Лестър Джейми Варди - съди Колийн за клевета, но загуби и трябваше да плати 1,5 млн. евро в такси.

“Първото изтичане на информация за брака ни бе именно около ареста на Уейн за шофиране в нетрезво състояние – обясни Колийн. - Беше просто отвратително. Имах това свиване в стомаха си няколко пъти и никога не бих пожелал на някого да го почувства. Когато се случваха такива неща с Уейн, си мислех: „Наистина ли те познавам?, Ти не си човекът, за когото се омъжих, и не си човекът, който искам да бъдеш”.