0

Б ързият възход на платформата за възрастни OnlyFans определено промени живота на много спортистки.

С публикуване на свои еротични снимки и клипове мнозина от тях натрупаха впечатляващи суми. Оказа се, че от абонаментните такси за пикантните си изпълнения те печелят значително повече отколкото в състезателната си кариера. Но както и в спорта, и в OnlyFans някои са по-напред от другите.

По информация на „Дейли мейл“ лидер по приходи от платформата е бившата звезда от ММА Пейдж ван Зант. Американката има собствен ВИП акаунт и срещу 9,99 долара на месец всеки може да се наслади на палавите й видеоклипове. С над 3 млн. последователи в Инстаграм нищо чудно, че Ван  Зант заработва добре. В челото на списъка по доходи е и Рене Грейси. Рали състезателка, която има 622 000 харесвания в OnlyFans, заяви, че миналата година е минала котата от 6 млн. долара печалба. С част от спечелените пари тя успя да поднови спортната си кариера, макар и не много успешно засега.

В топ 3 влиза и гимнастичката Ерика Фонтейн. Тя прибира 10 долара на месец и близо 186 000 души плащат за сексизпълненията й. Фонтейн стана особено популярна, след като съобщи, че е имала връзки с асовете от НБА Кевин Дюрант и Деймиън Лилард.

Присъствието на Алиша Нюман в подобна класация на Алиша Нюман изглежда задължително. Канадската състезателка на овчарски скок прибавя към сметката си около 1 млн. долара. Нейната абонаментна такса за неприлични снимки е по-висока – 19,99 долара.

„Ако не сега, тогава кога? Ако не прекрачим границите, не разчупим бариерите и очакванията, няма да направим нищо друго, освен да се отвърнем от истинската си същност!“, обясни присъединяването си към OnlyFans.

690 000 долара годишно не е никак зле. Толкова заработва футболистката Маделин Райт, чийто абонамент е 23,10 долара.

„Успях да си намеря собствено жилище, да пътувам по света и се насладих на много лукс“, каза тя наскоро пред „Сън“.

Сериозни суми си осигуряват също така боксьорката Ебани Бриджис и бронзовата медалиастка по баскетбол от олимпиадата в Лондон през 2012 г. Лиз Кембидж.