0

Е дин от най-великите бойци в UFC Конър Макгрегър има за цел до две години да стане милиардер, твърди ирландската версия на „Мирър“. Изданието пише, че спортистът е провел кръг от въпроси и отговори със своите фенове, които се възползват от възможността да получат всякаква информация от него. Един от тях е бил дали е милиардер, на което той не се поколеба да отговори, че има план да го постигне, въпреки че сложи край на кариерата си поради контузия. Медиите посочват, че той има активи от около 100 милиона.

Конър има и различни бизнеси, които ще му помогнат да постигне целта да стане милиардер след две години. Един от най-важните му активи е неговата марка уиски. Има и марка дрехи.
Ирландецът вече е един от най-богатите спортисти в света, но ако надхвърли бариерата от 100 милиона евро, той ще влезе в клуба, в който се открояват имена като Флойд Мейуедър, Леброн Джеймс, Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Според Forbes, който включва последните 12 месеца, Лионел Меси е спортистът с най-много приходи, регистрирайки 130 милиона евро. На второ място е Леброн Джеймс със 116 ME, следван от Кристиано Роналдо със 110,17 милиона евро. Топ 5 допълват Неймар с 91 милиона и Стивън Къри с 88.91