0

Щ е се сбъдне ли най-големият кошмар на Англия, а именно техен човек да играе срещу националния им отбор и то с екипа на един от най-големите съперници – Германия.

За възможността алармира „Сън“. Замесено е нероденото бебе на голмайстора Хари Кейн, който миналата седмица премине от Тотнъм в Байерн с рекорден трансфер. Неговата съпруга Кейт е бременна за четвърти път и новото човече трябва да се появи на бял свят до две седмици.

Според източник на английското издание още в края на юни тя пътувала до Мюнхен, за да огледа дом за семейството си, посетила и няколко клиники. Ако бебето, чийто пол родителите пазят в тайна, се роди в Германия, то ще може да избира за кой национален отбор да играе – за „Трите лъва“ или за Бундестима.

„Малко вероятно е Хари да парти Кейт да ражда в Англия, защото ще иска да бъде до нея“, издаде източник пред „Сън“. Според клюката новият член на семейството ще се роди още тази седмица – на 17 август, тъй като именно тази дата беше изписана на обувките му по време на първата тренировка с Байерн.