0

Ф утболната легенда Кристиан Виери за малко да стане жертва на нагъл обир в милански ресторант. Някогашният нападател на Ювентус, Интер, Милан и на италианския национален отбор разказа за случката в социалните мрежи, предупреждавайки последователите си за новата техника на джебчиите.

„Бяхме на вечеря, когато пристигна жена, която искаше да ми открадне телефона - сподели във видеото Виери, който през юли отпразнува 50-ия си рожден ден. - Успяхме да я хванем и да я изгоним“.

Съпругата на Бобо - Костанца Карачоло, добави подробности за инцидента. „Кристиан и аз заедно с наши приятели бяхме настанени на една маса на открито в центъра. Още със заемането на местата, както вече правят автоматично всички, оставихме мобилните си телефони на масата, за да ни бъдат винаги под ръка. В един момент обаче към нас се приближи момиче с вид на скитница с новородено бебе, което носеше в кенгуру. Тя започна да ни говори - не помня извинението, което използва - и междувременно постави лист хартия на масата, но аз веднага разпознах този жест, известен като „техника на чаршафа“.

Като обобщение Виери призова жителите и гостите на Милано да бъдат внимателни. Самият той прекара лятото по плажовете във Форментера и Ибиса заедно с 33-годишната Карачоло и двете им дъщери - Стела и Изабела, съответно на 5 и 3 г.

33-годишната актриса укроти вечния плейбой и се омъжи за него на 18 март 2019 г. Преди това през леглото на Бобо минаха Елизабета Каналис, Мелиса Сата и много други красавици.