0

С упермоделът Жизел Бюндхен най-после разкри истинските причини за раздялата с Том Брейди. Тя обяви, че това е смърт на една от най-големите й мечти. Жизел, за която се повиха слухове, че е имала връзка с милиардер, който е бил приятел на съпруга й, си изля душата пред  Vanity Fair.

„Слушайте, винаги съм го аплодирала и бих продължила да го правя до края на живота си“, каза тя. „Ако има човек, който искам да бъде най-щастливият на света, то това е той, повярвайте ми. Искам да постига целите си и да побеждава. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам, наистина, от дъното на сърцето си", обяви Жизел, която бе набедена, че е поставила ултиматум на Том - или кариерата, или аз.

„Понякога растете заедно, но понякога се раздалечавате. Когато бях на 26 години, а той беше на 29 години, ние се срещнахме, искахме семейство, искахме нещата да ни се случват заедно. С течение на времето осъзнаваме, че просто сме искали различни неща. И сега трябваше да направим избор. Това не означава, че не обичате човека, с който сте били. Това просто означава, че за да бъдете автентични и наистина да живеете живота, който искате, трябва да имате някой, който може да ви срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс", продължи Жизел. 

Тя отрече също така обвиненията, че се занимава с вещерство и помага на Том с камъни и статуя на хиндуисткото божество Ганеша. В момента тя е почти неотлъчно с Жоаким Валентин, инструктор по жиу жицу.