0

Л юис Хамилтън май наистина е хлътнал до уши по красивата Джулиана Налу.

Заради нея пилотът на Мерцедес летя до Бразилия, където посрещна новата 2024 година. Ден преди празничната нощ той и моделката бяха хванати в крачка по време на парти в курорта Транкозо. В социалните мрежи дори се завъртяха кадри как двамата пристигат в елитния ресторант, а по-късно напускат, хванати ръка за ръка.

Свикналият със славата 7-кратен шампион във Формула 1 изобщо не се притеснил от разпозналите го фенове, нито пък от папарашките снимки. Напротив - британецът дарил хората с широка усмивка, заобиколен от голям брой телохранители.

Хамилтън се появил на събитието небрежно облечен - с бейзболна шапка и риза. Както подобава на моделка, Налу била далеч по-представителна. Красавицата заложила на малка черна рокля, която отлично разкрива изящното й тяло.

Налу явно е слабост на Хамилтън, тъй като за пореден път в последната една година той е забелязван в нейната компания. За първи път за тях като за двойка се заговори миналия януари, когато прекараха на яхта в Антарктида заедно с друга звезда дойка - холивудската актриса от български произход Нина Добрев и трикратния олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт. Тогава бразилката търсеше утеха, тъй като малко преди това се беше разделила с рапъра Кение Уест.

Налу беше в компанията на Хамилтън и през лятото, когато се заговори, че той има романтични отношения както с нея, така и с Шакира, която изживяваше болезнената си раздяла с Жерар Пике. Налу е на 25, с 13 години по-млада от пилота, и има близо 1 милион последователи в социалните мрежи. Тя е от Рио де Жанейро, но прекарва по-голяма част от времето си в Хамбург (Гер) и САЩ.