0

Б ившият национал на Англия Питър Крауч и съпругата му Аби Кланси са подновили брачните си клетви 11 г. след сватбата им.

Дългучът и 36-годишният модел са събрали най-близките си приятели на романтична церемония на Малдивите, която се е състояла на 17 декември. Сега обаче красавицата пусна снимки в социалните мрежи. На частния остров в Индийския океан заедно с тях са били и четирите им деца. Аби бе неотразима с прозрачна ретро дантелена рокля и воал. Снимките показват как двойката разменя клетви на плажа под флорална арка, украсена с бели рози, докато възхитените им приятели и семейство ги обсипват с червени розови листенца.

„Започнахме като млада двойка заедно, а сега сме тук с нашите четири деца, които ни водят по пътеката. Чувствам се като най-щастливия човек на земята. Щяхме да подновим обетите си на нашата десетгодишнина, но с блокирането не можахме да го направим. Пит е доста романтичен по душа - той определено си спечели точки за следващите няколко години“, сподели Кланси пред списание Hello!.