0

С ветовният шампион с Германия от 2014 г. Матс Хумелс няма задръжки в отношенията си с жените.

Въпреки че е женен мъж вече 7 години, той не спира да изневерява на съпругата си Кати. Само в рамките на последната по-малко от година му се случи за трети път. Преди броени дни футболистът беше изловен в Майорка да се натиска с Юлия Никола Гаули. Тъмнокосата красавица е популярен блогър и инфлуенсър в Германия.

Защитникът на Борусия (Дортмунд) е на испанския остров с компания приятели и се похвали, че гледа на яхта 1/4-финала на „Ролан Гарос“ между Александър Зверев и Алкарас, завършил с успех 3:1 за немеца.

Юлия също публикува свои снимки от Майорка, но без да уточнява с кого е там. RTL обаче разпространи новината, че двамата са били заедно. Медията твърди, че разполага със снимки, които доказват това.

Новата на Хумелс е на 27 и е запалена по фитнес и йога, а за личния й живот не се знае почти нищо. При него е точно обратното. Миналото лято той хлътна по 11 години по-младата от него състезателка по тенис на маса Лиза Мари Щраубе, а в началото на април тази година моделът Селине Бетман се похвали, че е на романтична вечеря с национала на Германия. Тя също е известна в родината си, тъй като през 2017-а спечели конкурса „Следващият топмодел на Германия“, организиран от любимката на милиони мъже по света Хайди Клум.

Отношенията на Хумелс със съпругата Кати пък са пълна мистерия. Клюката твърди, че са разделени, но поддържат добри отношения заради 5-годишния си син Людвиг. За деня на бащата миналата седмица тя написа: „Матс е прекрасен баща. Дори семейният ни живот да е много специален и различен, ние заедно създадохме най-красивото нещо на света: нашия специален Людвиг“.