0

Т ибо Куртоа със сигурност няма да иска да си спомня настоящия сезон. Още преди началото на кампанията вратарят на Реал (М) скъса кръстни връзки и претърпя операция. Стана ясно, че ще гледа мачовете на тима от трибуните и ще пропусне европейското първенство в Германия. За щастие на белгиеца в личен план нещата за него са на обратния полюс. Миналата година Куртоа вдигна сватба с новата си любов Мишел Герциг. Сега младото семейство съобщи радостната вест, че ще стават родители.

Новината, че ще става отново баща, Куртоа поднесе, като публикува снимка, на която целува бременното коремче на Мишел. „Нашата любов расте. Нямаме търпение да се срещнем“, написа щастливата бъдеща майка.

За Герциг, която преди да стане супермодел, е служила в армията на Израел, това ще е първа рожба. Куртоа пък вече има две деца от връзката си с Марта Домингес. През 2015 г. испанката дари вратаря с дъщеря Адриана. Април месец, две години по-късно двойката се раздели, докато Марта бе отново бременна. Месец след това тя роди синът им Николас. Макар и любовта му с Марта да е далеч в миналото, Куртоа остава изключително привързан към децата си и използва всеки свободен момент да бъде заедно с тях.

След разлъката с Марта Домингес националът на Белгия бе спряган с различни популярни хубавици. Според испанските медиите между 2018 и 2019 г. той имал афера с телевизионната водеща Алба Карийо. Твърдеше се също, че имал вземане-даване с риалити звездата Майка Ривера, като дори посрещнали заедно новата 2021 г. на частно парти. Участничката в шоуто „Островът на изкушението“ обаче опроверга тези слухове.

Думите й бяха потвърдени през август същата година, когато Тибо и Мишел осветлиха публично отношенията си. Юни месец 2022 г. вратарят предложи брак, а март миналата година бе и приказната сватба с 300 гости в Кан.