0

С вой успешен бизнес развива красивата Александра Янкулеску.

32-годишната състезателка по бързо пързаляне с кънки финансира начинанието си с пари от OnlyFans, където вече три години е много активна.

„Реших да отворя този акаунт, тъй като снимките ми по бикини събираха харесвания. Тогава ми подхвърлиха, че мога да печеля от това. Помислих си, че това е най-големият майтап, тъй като до онзи момент бях положила толкова усилия в спорта, в образованието си, говорех няколко езика, но все имах нужда от финанси“, обясни пред своите 321 000 последователи в Инстаграм Янкулеску.

Парите, спечелени от платформата за възрастни, помогнаха на Александра да основе своя марка колоездачна екипировка, но й дадоха и още сигурност.

„След като направих много добра сума още в първия месец, животът ми тотално се промени. Вече мога да тренирам целодневно, да си позволя оборудване, най-добрите велосипеди. Мога също така да спестявам, да се наслаждавам на живота, а не да жертвам подготовката си, работейки на три места на непълен работен ден, както правех преди в преследване на олимпийската си мечта“.

Нейната нова страст е колоезденето на шосе и амбицията й е да участва на игрите в Лос Анджелис през 2028-а, след като вече има опит от зимната олимпиада през 2018-а, когато представяше Румъния на 500 метра бързо пързаляне с кънки.

Родената в румънския град Сибиу, но отгледана и израснала в Торонто (Канада) Александра е категорична, че вече отдавна не обръща внимание на хорското мнение. „Преди силно ме интересуваше какво казват за мен, но след това разбрах, че сама си плащам сметките. Така че ще продължа да използвам тялото си и да печеля от него, тъй като се харесвам в него и се чувствам удобно“.

За своя свободолюбив нрав госпожица Янкулеску казва: „За мой късмет разбрах в много ранна възраст, че винаги ще правя нещата по моя начин. Като в седми клас, когато обръснах главата си, защото исках да изглеждам като Шиниъд О’Конър“.