0

Б ившият аржентински национал Екезиел Лавеци отново ще дундурка бебе на 39 години.

Пенсиониралият се футболист стана горд татко на момче, с което го дари половинката му Гуадалупе Тауро. Бебето е проплакало още на 26 юли, но родителите обявиха благата вест едва сега. „Добре дошъл, Виторио! Ти озари нашето семейство. Обичаме те“, написа бившият нападател.

Бебето ще подейства като лекарство за Лавеци, който вече дълго време се бори с психични проблеми.

В края на декември 2023-та той бе приет в болница заради инцидент по време на семеен празник, когато бе наръган с нож, счупи и ключица. 18 дни по-късно отново постъпи в клиника, този път заради свръхдоза. Медиите в родината му обявиха, че страда от слухови халюцинации, тъй като така и не успял да се справи с живота след футбола. „За него се полагат грижи, лекува се и е добре. Спрете да си измисляте неща“, написа тогава първородният му син Томас, който вече е на 19 и също като татко си е футболист, макар и не толкова успешен.

Сега баткото отново се включи в социалните мрежи с обяснение в любов към Виторио: „Добре дошъл, братко. Ще те обичам, ще те глезя и ще се грижа за теб през целия ти живот“.

За половинката на Лавеци - Гуадалупе Тауро, се знае само, че следва ветеринарна медицина и е на 27, с 12 години по-млада от бившия нападател, който направи име в Наполи, а след това и в Пари Сен Жермен.

Тя замени в леглото му бразилската моделка Наталия Боргес. С нея Лавеци имаше бурна връзка, преминала през няколко събирания и раздели. Пищната красавица беше влязла под кожата на Езекиел, а клюкарските издания разпространиха новината, че само за няколко месеца той похарчил 1,4 милиона долара по нея.