0

Л егендарният треньор в американския футбол Бил Беличик (72) заби младо гадже.

Според пресата отвъд океана специалистът има връзка с 48 години по-младата от него Джордан Хъдсън. Двамата бяха снимани заедно и на яхта в Хърватия и това допълнително подхрани спекулациите.

От кадрите се вижда, че 24-годишната красавица сияе от щастие до Беличик. Компания им прави генералният секретар на хърватската шахматна федерация и вицепрезидент на европейския шахматен съюз Алойзие Янкович. Според информациите 8-кратният носител на Супербол се е запознал с Джордан по време на връзката си с дългогодишната си приятелка Линда Холидей (61).

„Двамата се срещнаха през 2021 г. по време на полет, размениха контакти и от време на време се чуваха. Говореха за нейните проекти в университета и за участията й с мажоретките“, съобщава TMZ, като добавя, че през 2022-а са станали много повече от приятели, когато треньорът се раздели с Линда.

Беличик е смятан за най-великия треньор в историята на НФЛ. Той напусна през януари Ню Ингланд Пейтриътс след 24 сезона начело на тима и рекордните 6 спечелени Супербола. Има още два като помощник-треньор на Ню Йорк Джайънтс.

„Бил и Джордан не искаха нещата да излизат наяве, затова криеха връзката си. Въпреки това източници ни казаха, че тя е била тайно на стадиона, подкрепяйки го през последните две години. Те едва наскоро станаха публични, като бяха видени заедно на приемането на Том Брейди в Залата на славата“, добавя клюкарското издание.

Беличик беше женен за Деби Кларк от 1977-а до 2006 г. Двамата имат три деца. Дъщерята Аманда е треньор по лакрос в колеж в Масачузетс, докато синовете му Стивън и Браян са били асистенти в Пейтриътс.