0

А ржентинската звезда Серхио Агуеро прекрати предсрочно своята кариера заради проблем със сърцето. Той обяви това преди няколко месеца на пресконференция, на която каза следното изречение: „Сега ще се наслаждавам на живота. Ще практикувам други спортове като голф, в който съм много добър“.

Но Кун не само се е възползвал от свободното време, за да се запали по голфа, но също така е стигнал до извода, че иска да живее в Маями. За целта той се е сдобил с имение. Става дума за къща, която се намира в холивудската общност, с изглед към морето, и която е на стойност 15 милиона долара (малко над 14 милиона евро) и която според сметки на аржентинските медии, е била платена в брой. А това определено е шокирано.

Имението се намира в един от най-ексклузивните райони на Маями, като Агуеро ще бъде съсед с големи звезди. Що се отнася до самата къща, тя разполага с всякакъв вид лукс, като тенис корт, голям плувен басейн, киносалон, фитнес зала, градина и 13 бани.

Източници, близки до Агуеро, потвърдиха, че идеята на футболиста е да прекара голяма част от годината в новото си имение в Маями и да живее там, в Съединените щати, въпреки че той също планира да пътува до родната си Аржентина и Испания, за да вижда семейството и приятелите си.