0

Б ившият бос във Формула 1 Флавио Бриаторе успя да стопли отношенията с щерка си от Хайди Клум след 5-годишни усилия. В момента Лени, която също като майка си прави кариера на модел и дори украси корицата на „Вог“, е на ваканция с италианския милионер.

19-годишната красавица обикаля с една от яхтите му Южна Франция и Италия. Папараците успяха да уловят интимни отношения в общуването между баща и единствената му дъщеря, като са запечатали как двамата си бъбрят и се смеят. Заедно с Лени е и калифорнийското й гадже Алекс Рачевски, който учи в Харвард.

В тяхната компания е и 13-годишният син на Флавио (73) – Фалко Натан. Лени дори си пусна снимка с братчето си и попита своите 1,8 милиона последователи в Инстаграм: „Намирате ли прилика?“, а майка му Елизабета Грегорачи коментира: „Великолепни сте“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Бриаторе беше женен за Грегорачи между 2008 и 2017-а, но остана в отлични отношения с манекенката и след раздялата им.

Колкото до Хайди Клум, тя ходеше с плейбоя Бриаторе през 2003-та и скъса с него малко след като забременя. Въпреки бебето, което носеше, тя тръгна с британската поп звезда Сийл. През 2009-а певецът осинови момичето, а германският топмодел му роди още три деца, преди да се разведат през 2012 г. Сега 50-годишната Клум е омъжена за трети път – за китариста Том Каулиц (33).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„Лени е моя биологична дъщеря, но ние с Хайди и Сийл се съгласихме, че тя трябва да расте в семейна среда и Сийл беше по-подходящ за неин родител – обясни преди време Бриаторе. - Трудно е едно дете да ти липсва, ако никога не го виждаш. Лени се роди, когато с Хайди вече се бяхме разделили. Тя живееше в Лос Анджелис, а аз в Лондон, като разстоянието между нас беше непреодолимо“.