0

Л удо парти в Лондон е получил като подарък за 13-ия си рожден ден най-малкият син на Борис Бекер - Амадеус.

Купонът бил организиран от майка му Лили, за която трикратният шампион от „Уимбълдън“ все още се води женен. Амадеус, който е одрал кожата на татко си, празнувал два месеца, след като той излезе от затвора.
„Детето ми преживя много. Исках да му организирам най-доброто парти досега. Толкова се изхвърлих, че го предупредих: „Не мисли, че ще получаваш това всяка година. Няма да имаш друг такъв рожден ден, докато не станеш на 18 или 21“, заяви холандката, която не получила пари от фалиралия си бивш, с когото се раздели преди 5 г.

46-годишната Лили, която е тв водеща, разкри и подробностите: „Наех червен килим, лимузина, хора, които да играят ролята на папараци, снимащи него и приятелите му. Превърнах задния ни двор в дискотека със светлини и бар. Имахме аниматори, танцьорка със змия, гримьори. Тринайсет от децата останаха у нас и всички отидохме на пейнтбол на другия ден. После пак преспиване. Това продължи през целия уикенд и накрая къщата ми беше с главата надолу. Заслужаваше си, само за да видя тази широка усмивка на лицето на Амадеус. Не исках да има време да мисли за нещо друго освен за това колко страхотно си прекарва и колко е обичан. Колкото до Борис, затворът не го е променил ни най-малко, все повтаря „аз, аз...“, а сълзите му по телевизията бяха фалшиви”.