0

Н амери ли Ема Радукану любовта, се питат британските медии, след като шампионката на US Open 2021 беше забелязана неведнъж в компанията на 21-годишния Карло  Агостинели. Двамата бяха заедно дори в Мексико миналия месец. 

Те споделят общи снимки в социалните мрежи, от които се вижда, че са широко усмихнати и щастливи, въпреки гипсираната ръка на Радукану. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma. (@emmaraducanu)

Карло Агостинели е син на базирания в Лондон американски милиардер с частни капиталови инвестиции Робърт Агостинели (70 г.), бивш банкер на Goldman Sachs, който някога се опита да купи футболен клуб Ливърпул. Състоянието на таткото, който е основател и на инвестиционна компания Rhône Group, се оценява на около 780 милиона паунда. Майката на Карло - Матилд Фавие, пък е PR шеф във френската модна къща Dior, с която Ема има договор за £2 милиона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma. (@emmaraducanu)

Карло е роден в Париж, учи международни отношения в престижния Станфордски университет в Калифорния, където играе като нападател на футболния им отбор, преди да се дипломира миналия ноември.

Той бе част и от отбора за развитие на Тотнъм три месеца, преди да започне в Хароу, където стана ръководител на школата. Бил е дори на проби във френския гранд Пари Сен Жермен.

Радукану в момента е в сериозна криза, ще пропусне и наближаващия Уимбълдън заради операция на ръцете и глезена