0

Б ританската сензация във Формула 1 Оливър Беърман се забърка в любовен триъгълник. Според „Сън“ приятелката на 19-годишния пилот – Естел Огилви, го е зарязала и се е върнала при предишното си гадже Франко Колапинто.

Eстел Огилви работи и като модел.

 Eстел Огилви работи и като модел.
Инстаграм

Красавицата с британски и френски корени е завършила право, ала се изявява като модел и има 130 000 последователи в Инстаграм. Именно оттам тръгнаха слуховете за евентуалната й раздяла с Беърман, тъй като тя е обследвала, както него, така и отбора на Хаас, в който той ще има титулярно място през 2025 г.

Оливър дебютира блестящо за Ферари през март в Саудитска Арабия, след като звездата Карлос Сайнц се подложи на спешна операция от апандисит. Тогава пред погледа на Естел талантът успя да завърши седми и Черните кончета оцениха представянето му като толкова добро, че чак „нереалистично“.

Освен на него Естел е кака и на 21-годишния Колапинто.

В момента аржентинецът кара за Уилямс, където замени Логан Сарджънт след Гран при на Нидерландия и направи дебют на „Монца“, където потегли от дъното, но финишира на престижното 12-о място. След това записа още силни класирания – осми в Баку и 11-и в Сингапур.

Шефът на Уилямс Джеймс Ваулс много иска да може да разчита на Колапинто и в бъдеще. Затова вчера обяви, че води разговори със Заубер относно изпращане на младока под наем, където той да си партнира с Нико Хюлкенберг, но шансовете са малки. Договорът на Франко е до края на сезона, а след това той ще отстъпи мястото си на Сайнц. Испанецът подписа с Уилямс, преди тимът да обяви, че Колапинто ще замени Сарджънт. Ваулс посочи, че другият вариант е да запазят Колапинто като резервен пилот и да го използват при тестове с по-стари болиди.