0

З везда от мондиала за жени отказа да подаде ръка на съперничка, тъй като бившата ѝ приятелка беше снимана на почивка с нея.

Преди началото на откриващия мач на световното между Австралия и Ирландия Руша Литълджон подмина подадената ѝ за поздрав ръка от австралийската си колежка Кейтлин Форд.
Феновете предположиха, че отказът - напомнящ на инцидента между Джон Тери и Уейн Бридж - може да е бил мотивиран от раздялата на Литълджон с дългогодишната ѝ партньорка и 27-годишна капитанка на Ирландия Кейти Маккейб.

Двете се разделиха след повече от седем години съвместен живот малко преди световното първенство - което бе потвърдено от Маккейб в британския Player Tribune.

Според "Дейли мейл" Маккейб и Форд, която играе за Арсенал, са добри приятели извън терена.

Наскоро двойката отиде на почивка в Ибиса с голяма група приятели, като снимки от пътуването бяха споделени в Инстаграм.

Именно заради това докато футболистките на Австралия се ръкуваха с тези на Ирландия преди началото на мача, 33-годишната Литълджон беше видяна да прескача шокиращо протегнатата ръка на Форд.

Напрежението след инцидента изглеждаше, че ще ескалира в края на мача, когато Литълджон се опита да се приближи до 28-годишната Форд на полето, но съотборничка я възпря.