0

Л юбовта не познава граници, но в някои случаи, за да бъде поддържана, са необходими и неограничени финансови ресурси. Пример за това е поп иконата Тейлър Суифт, която има бурна връзка с Травис Келси.

За да подкрепя любимия си в мачовете в НФЛ, певицата непрекъснато пътува между Ню Йорк и Канзас, където той играе. Също така лети и до Южна Америка, където изнася концерти от световното си турне. Тя използва личните си два самолета, които само за последните три месеца са произвели 138 тона емисии въглероден диоксид (СО2), толкова колкото 17 къщи за една година.

За да се поддържа пламъкът на любовта между Суиф и Келси, са изразходвани 12 622 галона гориво. „Ако иска да компенсира щетите, нанесени на природата, певицата трябва да засади 22820 дръвчета и да ги поддържа в продължение на 10 години“, изчислява „Дейли мейл“.

Изданието допълва, че най-голямото разстояние, което тя е изминала заради любимия мъж, е между Сао Паоло в Бразилия и Канзас, с междинно спиране в Тампа, Флорида. Когато няма професионални ангажименти, пък изпълнителката е неотлъчно до футболиста в неговото имение за 6 милиона долара. Феновете на Канзас Сити вече свикнаха с присъствието й в ложата, където тя бе приета радушно от останалите футболни половинки.

Суифт разбуни духовете в САЩ с кадри от партито за рождения си ден. Носителката на 12 награди „Грами“ навърши 34 на 13 декември и събра приятелите си в Ню Йорк, където гордо показа изящен пръстен с опал. Известен местен инфлуенсър веднага предположи, че бижуто е подарък именно от Травис Келси. Той разкри също така, че нищо не е случайно, тъй като скъпоценният камък отговаря на зодията на спортиста - Везни. „Обичам опала още от малко момиче, когато мама ме водеше в бижутерски магазин да разглеждаме“, заяви наскоро изпълнителката, която има 279 милиона последователи в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)