1

Я вно жегната от връзката на Григор Димитров с Мадалина Геня, бившата му Лолита Османова се развихри в социалните мрежи.
Случайно или не, рускинята развърза езика си по-малко от 24 часа след горещите снимки на тенисиста с румънката. Тя организира чат с последователите си в един от двата си профила в Инстаграм, в който има 67 300 последователи.
„Как да забравим токсичните бивши“, е един от въпросите. „Нека миналото си остане там, където е – в миналото! Оставете го зад себе си и отворете нова глава с красиви хора около себе си“, отговори многозначително Лолита, която според слухове от тенис средите изневерила на Григор, което е и причината за разпадането на връзката им.

Тяхната любов продължи около две години. За първи път те се показаха на турнира във Виена през октомври 2020, в ранната есен на миналата година пък сложиха край. Именно около тази раздяла госпожица Османова започна да дава съвети и да се изявява като психолог.

Инстаграм

На феновете си тя обясни също, че не е важно дали мъжът до нея има тлъста сметка в банката. „Искам връзка с човек, който знае какво иска. Имам всичко, от което имам нужда в живота. Търся лоялност, внимание, емпатия. Търся приятел, с когото да споделям лошо и добро“.

Лолита може и да важничи, но вече е минало за Григор. Сега той се наслаждава на отношенията си с Мадалина Геня, която за пръв път изгря в ложата му на турнира в Мадрид.

От няколко дни изваяното тяло на Мадалина краси цяла Италия. Красавицата грейна на билбордове в новата рекламна кампания на популярна марка бельо. Пред Wondernet Magazine румънката сподели, че сесията е вдъхновена от София Лорен. Именно обичаната италианска актриса е нейният модел за жена. Лятната колекция е пъстра и зареждаща. Има както модели, създаващи впечатление за повече обем, така и такива, които поддържат идеално по-големия бюст, какъвто е и на самата Мадалина.