0

К осмосът е новата цел на приятелката на Григор Димитров – Лолита Османова.
Амбициозната рускиня призна това в благодарствен пост в Инстаграм, посветен на престоя й на остров Некер.
Там Гришо и Лола отидоха по лична покана на британския милиардер сър Ричард Брансън, който през юли осъществи успешен полет до Космоса. “Беше чудесна седмица на Некер. Островът принадлежи на сър Брансън, който живее там и с удоволствие приема гости и приятели. Те бяха едва 30-40 души. За острова не завиждам толкова, колкото за полета в Космоса“, написа Османова.


Мечтата на богатата наследница изглежда напълно осъществима, след като миналия месец нейната сънародничка Юлия Пересилд стана първата актриса, излязла в околоземна орбита. 37-годишната Пересилд прекара там 12 дни на борда на Международната космическа станция, където засне “Предизвикателството" - първия пълнометражен филм в историята, създаден в Космоса. За целта Юлия мина 3-месечна подготовка в Звездното градче.


В момента Османова е в Москва, където още първата вечер излезе на вечеря с най-добрата си приятелка Анна Комлева, която я приветства с добре дошла с букет червени рози. 28-годишната Лола публикува също снимки от разкошния дом на баща си Елдар Османов в Москва, както и клипчета как с огромна лимузина отива да изследва новите ресторанти в столицата. Тя се закани за това още от Некер и се обърна към последователите си с въпроса: „Разбрах, че в Москва има много нови заведения. Бихте ли ми препоръчали най-добрите!“ Вчера Лолита опита френско-руската кухня на рибния ресторант „Гвидон“.


Колкото до Гришо, той също благодари на Брансън за „любезното посрещане“, а освен това се включи в благотворителния турнир „Некер Къп“ заедно с Кевин Андерсън, Хариет Дарт. Състезанието вече е донесло $4 млн., които се предоставят на различни фондации. Димитров пък вече тренира под пълна пара за новия сезон, който се открива на 1 януари в Австралия. За целта при най-добрия ни тенисист в Монте Карло пристигна физиотерапевтът му Алгис Христов.